Saturday, July 10, 2010

oh SCHOOL (:

yeah , sekolah ? hum , no coment , hahaha ;) oh minggu ni , isnin hingga jumaat , bersamaan dgn 5-9 july , hanya 2 hari je aku datang , iaitu hari selasa and khamis , HAHA , teruk nye kau syaf
-.-

isnin - tak dtg sebab , um , urgh , entah lahh , HAHA ;D


rabu - hari ni , hari terbuka , tiada siape yg boleh datang .

abah : meeting di sabak bernam .
mak : ada di indonesia .
along : sibuk dgn kerja dia di clinic .
angah : jangan harap -.-
alang : dia di bangi ,
ateh : umm , tak terfikir pulak , HAHA c(;

abah siap ckp " abah tak boleh dtg , meeting , ada ape hari terbuka tu ? takde pape pun kan .( waktu ni abah tgh bad mood , penat baru balik dr kedah ) " , haha , abh ni , lawak je , relax lah . malam sikit tu , tetibe abah tanya ,

abah : eh , minggu dpn , boleh abah jumpa chegu awak ?
saye : hah ? buat ape ? hari terbuka besok , bkn mgu dpn .
abah : lah , besok kan abah takde . abah nk jumpa jugak chegu awak , nak tahu perangai awak mcm mana , baik ke nakal ke entah entah awak ni byk main . ( sambil memegang kepala saye dan ketawa kecil )
saye : hehe , ape lah abah ni , suka hati je , entahlah , mana saye tahu . (:

HAHAHA , sengal lah abah niee c(; act , abah nk sangat jumpa chegu , tp tidak bersekempatan , kesian abah , hehe . abah call je lah chegu , haha . abah tak tahu pulak attitude anak bongsu dia ni dlm kelas yg suka tidur , makan , menyanyi , melalak dgn jiran dia , si enot , HAHA , gelak gelak sana sini . esh esh , and kehadiran yg sgt teruk -.-


jumaat - tak dtg sebab along kejut pkul 8.00 a.m. , HAHA , gile ke ape ? memg aku nk pegy sekolah lepas pkul 8.00 a.m. , dgn takde org yg nak hantar nyee -.- and dgn bju yg tak gosok lg , buku tak kemas lg , haiyoo =.= kang aku dtg lambat , ada pulak yg ckp aku PUNCA kelas tu kan kan
-.-



bye bye (;

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright 2010 world speech :). Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase