Friday, July 2, 2010

mak ! ): kene tinggal lg ,

): mak tinggal aku lg , humm . besok mak kene g bandung , indonesia . abng li nak kahwin dekat sana , ( sakai kahwin gan org indon -.- , org malaysia punya belambak ) mak pi sana selama seminggu , haduh , tak terurus lah aku seminggu nie . besok dekat airport tu mesti banjir punyaa lah , haha c(; dengan tgh demam nye lg , haduh , mesti rinduu mak nanti ):

nanti sape nak buat milo ); tak minum milo lah aku jwb nyee , ( anak mak ) hahaha . aduh , mak take care tau dekat sana , yg penting jaga kesihatan tu , jgn nakal nakal , haha . kalau ada org kacau mak , kasi karate sama dia ! berani kacau mak aku , haha , over lah aku niee :D ohye dgr cerita kat bandung sana banyak seluar jeans , ape lg , tempah r dekat mak , hahaha . last word , SAYANGGGG MAK ! :D

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright 2010 world speech :). Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase