Saturday, July 10, 2010

cerita SYAFAIDA c(;

hari khamis , 8 july (: balik sekolah naik motor , ateh amek , express gile . balik , mandi siap siap , pkul 2.00 p.m. keluar rumah pergi mines ( jalan kaki je ^^ ) nak teman aida jumpa kakak kesayangan dia tu , nonie c(; dia jumpa kejap je , then dlm pkul 3 mcm tu , bermula lah operasi mencari baju untuk si DIA (; punya susah eh nak cari , cerewet punya aida , HAHA xD akhrnye jumpa jugak satu bju ni , agak lawa lah , then aida pun amek lah baju tu yg berharga RM something something , hehe (;

Perut dah mula berbunyii , kami sgt lapar -.- then pergi lah ke maulana . aku mkn nasi putih dgn ayam madu ;D plus milo ais , aida pule Maggie goreng plus jus tembikai , hehe . lepas tu , tibe tibe kteorg teringat KENANGAN waktu dulu dulu , waktu kami bersama mereka (: terbahak-bahak kteorg gelak kat maulana tu , paling tak tahan waktu cerita pasal hingus tu lah , HAHAHA , haduh gulingguling kteorg gelak (; then cerita pasal mandi kolam lah , tgk wayang cerita UP lah , macam macam lah c(; haha , kebetulan pulak , mamak tu on TV , SPAIN vs JERMANY , ( ulangan punya ) time tu pulak lah spain jaringkan gol , menjerit aku kat maulana tu , ( sifat semula jadi ) HAHAHA , sungguh memalukan , dah lah kteorg berdua je perempuan kat kedai mamak tu c(; mamak tu pun join kteorg gelak , haduh , hahaha xD

Then kiteorg rasa dah lama sgt kteorg bergelak ketawa di maulana tu , ada dlm satu jam kot , hahaha . kteorg pun berangkat lah , Pastu tibe tibe rasa nk jalan kat heritage and tasik mines tuu , wahhh :O lawa agile eh ! baru kami SEDAR ! haha , bpk lah tenang lepak dekat situ , sunyi je , and permandangan yg cantik . ada pulak angsa warna hitam , lg lah kami teruja , hahaha . ape lg kami pun snap snap lah kan c(;


* angsa hitam (;




* aida (:



* syaf (:


Then lepak kat tasik tu , pastu jejaln , lepak pula di terowong , gelak gelak sampai tak ingat dunia , rupanya dah pkul 6.30 p.m. terkejut kami , HAHA (; then kami pun balik dgn cara salam yg baruu , yeahhh , tak boleh bela gile , hahaha ;D


The end , good bye (:

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright 2010 world speech :). Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase