Monday, June 28, 2010

ergh !

sakai duwh !

apehal , semue slahkan orang lain huh ? xpnah fike salah dri sendri , then ego mencecah gunung kalah EVEREST ! mengaku je lah , syg or x . ok fine KAWAN penting , tapi kebahagian korunk mcm mane pulak ? FIKE la hoi , hum . lpas 2 , still sebot2 name orang 2 . ape masalah korunk ? susah sgt ke nk mengaku ?? tapi , ble ckp BENCI . rsu psl orng 2 lagi . ergh .. MUALAF ar !! aq BENCI dgn semua ni . grrr ...

siap , nk ngorat someone . suck kan ! humm , korunk nk fike persaan korunk . tpi kiteorng mcm mane pulak ? haiyo . kwn aq ad tny soaln ni , ' kiteorang byk kenangan blh ke die lupe semua 2 ? ' ape patut aq jwb ? and soalan ni ' dy btol ke xsyg aq ?' ergh , aq xblh jwb semua 2 sorry . aq bukan ape , just xfaham la . kate BENCI tpi tgk2 pndng2 lagi pompuan / laki 2 .

mcm , cbe igt skit . btol ke kau je yg bagi PELUANG? and , kau je yg BERKORBAN ? humm :)

p/s:jgn terase k , ni PENGALAM SEMUA ORANG YG AQ KENAL :)

Sunday, June 27, 2010

salah sendiri taknak mengaku , ni lah manusia -.-



haish , lepas sorg sorg clash . salah siapa ? salah diri sendiri lah , kau yg tak pandai jage , mcm tu lahh jadi , jgn nak salah kan org . fikir kau sorang je ada perasaan ? aku ni takde lah , ingat aku kambing mcm kau ke -.- hey , come on lah , kita manusia , buat silap tu adat lah , dah pandai buat silap , pandai pandai r betul kan balik .

yg kau hidup dgn penuh propaganda tu apehal ? kau igt kawan baik aku tuu ayam ke . aduh . then kau ckp aku bkn jalankan tanggungjwb aku sebagai seorg kawan baik dia tp rosak kan dia . pastuu kau ckp aku yg buat dia menangis and buat rasa kau tak puas hati . hahaha , hey kambegg kau yg buat dia nangiss lah , kau sedar tak ? yg kau nk salah kan aku apehal ? tak sedar diri -.- aku buat kau rasa tak puas hati eh ? habis kenapa tak bunuh je aku , panggil lah segala tentera kau tu , encik berlagak . fikir aku tak tahu apa kau ckp , kau ckp " esh , kalau lah syaf tu lelaki , dah lama dia menghadap Tuhan " . haha , woi kau siapa ? kau tuhan ke nak tentu ajal maut aku semua , kalau aku mati pun takde kene mengena dgn hidupp kau . ohye . kau ckp lg . kau tak pernah jmpe membe mcm aku ? hahaha , aku tak pernah jumpa MANUSIA mcm kau weh . kwn aku semua tak suka kau ? hah , salah kau lah kawan , perangai busuk mcm tu , mana org nk suka nye , pi lah mintak maaf , pi taubat . memg aku ni tuhan kan , aku boleh kawal perasaan org . sakai , gile punya lelaki , dah dorg tak suka kau , salah kan aku nape ? kau igt aku kawal semua perasaan manusia ke ? aduhhhai , harap pandai , ada otak fikir lahh -.-


ehh engkau , aku ckp dgn kawan baik aku tu , sebijik apa yg kau ckp dekat aku okay . kau tak puas hati lg ? aku boleh pegang al-Quran depan kau . and kau kata aku putar belit kan cerita ? hahaha , aku bukan mcm kau , sorry , kau silap lah kawan . aku takde mase nak buat cerita sane sini , dok jage tepi kain org semua . kau sendiri yg dtg kat aku , and ckp semuanya dekat aku . okay fine , pasal ni , aku mintak maaf gila gila dekat kau , aku tahu kau byk tlg aku , and kite membe baik , tp ape yg kau buat ni totally wrong ang wrong and wrong ! kalau kau kwn aku pun , tp kau bunuh mak aku , ape gune weh ? wey dah 5 bulan aku pendam bende niee , selama nie kau ckp sampah dekat kawan aku , aku diam je . tp , aku rasa kau dah MELAMPAU ! and kau tak patut buat kawan baik aku mcm tuu ! kalau aku tak ckp kat dia , samapi mati pun dia tak tahu ! selama ni punya lah mcm anjing ayat kau . kau tahu tak ramai gile nak kat kawan baik aku tuu ? setakat cik erin malik , kau balik kampung la wehh , haha .


and boleh pulak kau tengah couple dgn dia , tp tak tahu nk pilih siapa ? haiyoo , ape kau mencarut ni kawan ? setia dekat sorang sudah lah . siap boleh keluar dgn EX pi mcd , ape cerita tu ? kau tak puas hati lagi ? aku boleh panggil aika , ummul , emira , aida , enot lahh , ke tak cukup ? siapa lagi kau nak ? satu MALAYSIA pun aku boleh bawak .


kau tanya aku , hidup aku aman ke tak kan ? hidup aku sngat sngat amn weh ! apehal ? kau ckp mcm tu sebab nak aku rasa bersalah ke ? hahaha . aku buat benda yg betul , cube kau duduk tempat aku , aduh betape terseksenye aku mcm nie . aku rasa kalau kau duduk tempat aku pun , kau buat bende yg sama jugak kott , lantak lah org nk ckp apee , yg penting aku dah bg tahu segalanye dekat kwn baik aku tu , takde lah dia tertipu dgn penipuan kau tu lg . and itu hak dia nk buat ape , and nk percaya atau tidak . aku tak ckp apeape dah , segala keputusan dia aku sokong , kau tak puas hati lg , jumpa je lahh ! aku on je . bile aku ajak jumpe taknak , taknak tengok muka aku konon , aduhai , muka kau pun aku tak lalu nk tengok , sngup lg aku tengok bibir makpau yg hott tu . and kepada semua mereka yg tak tahu apeape pasal ni , tak payah nk kutuk aku atau kawan baik aku tu , korg tak tahu pape , just shut your mouth , tak payah nk sibuk jage tepi kain org , kain sendiri pun koyak -.-
disebabkan mulut badan binasa . harap muka je cantik , hati busuk mcm kambegg .

beb , jgn igt kau sorang je rsa semua bende ni okay ? even aku pun pernah rasa , so tak payah nk ckp ' kau tak rasa ape yg aku rasa ' .

and jgn ingat aku tak tahu , kau tgh menjaja nama aku sekrg ni bg busuk , haish kau ni , ape punya org lahh . takpe wehh , aku ada byk perfume nk bg nama aku wangi . berani kerana benar , takut kerna salah (; oh jgn kau lupa ni ALLAH ITU MAHA ADIL (: takpe , DIA je tahu KEBENARAN nye , yg jahat pasti akn tumpas , yeahh ! hahaha .


and satu lg , kau igt kau sorg je ada Tuhan ? -.- beb , dlm al-Quran ada tulis " setiap perbuatan pasti ada balasan " so kalau aku salah , kau jgn risau , aku mesti dpt balasan . tp kalau kau memang salah , aku mintak maaf lah kawan , mungkin ini blasan kau atas perbuatan kau , semua org pun rasa ape yg kau rasa okay , termasuk lah aku , kalau ada jodoh tak ke mana pun kan , kalau betul dia memg kau punya , dia mesti jadi milik kau okay , tak pyah lah kau risau , move on (:


sesiapa rasa tak puas hati lg , anda boleh jumpa saya , SYAFIRA BINTI MOHD SOFIAN THAYALAN BIN ABDULLAH , no ic 950712-06-5398 . sekolah di SMK SERI SERDANG , 3 SETIA . alamat nak ke ? malas r nk tulis , pnjg sgt . alaa , papehal boleh je jumpe kat MINES , dekat je dgn rumah aku , nk turun mid , ts , kl pun boleh , takde hal , aku dengan enot dah bersedia bwk org org kami , hahahaha c(;

overNIGHT lagi :D


sekarang nie asyik overnight je , haha . malam td pun overninght , syaf pi amek aida kat KTM , then gerak rumah syaf . aida tidur rumah syaf (: haritu , kiteorng overnite lgi , tapi dekat kl .

best woi KAWAN . hahaha , xtdo lngsung kiteorng , dgan SHOPPINGNYE lgi . korunk ad ? xdkan . hahaha . bukan pegi ramai2 , kiteorang berdue je , honeymoon weyh ! xd ganguan lah , hahha . best giler tahun ni , GEMPAK Lah , and bnyk kenagan best2 . klu aq cerite blh jadi , bedtime story kot . so , aq just ringkaskan je lah kan . humm , kiteorng beli JACKET ! nk tgk gmb ? ad atas ni , hahhaha . jgn JELEZ TAU , mane tau ad yg baka rumah aq mlm ni ke , hahahha

eyra dengan fb :)

hahahha ,

aq tgah mengajar dy buat fb , hahaha . kelakar ar . dy blh ckp xfhm lngsung , dh nk hbis air liur aq , mengaja dy . hahah . SYAf ! ape yg kau xfhm lgi ? argh . FACEBOOK the best ar babe , and pling senang ! ni emel dy add la KAWAN !

*syaF_hardpunk@yahoo.com
*syaf eyra , display name dy k :)

Saturday, June 26, 2010

blog oh blog (;

27.06.2010
yeahh :D setelah sekian lama , akhirnyaa ade juge blog , hahaha .
satu blog dua pengguna (:




*aida nabila anak zaidi
*syafira anak sofian


hehe , tak salah kan share blog ? (: lg pun , kiteorg berdua 24 jam berkepit , so , hidup aku hidup dia , hidup dia hidup aku , hahaha :D ( tak peduli ape org nk ckp ! ) kteorg tak kisah pun okay share share ni , kteorg pun dah mcm isi dgn kuku , baju dgn seluar , edward cullen dgn bella swan , ape lagi ? hahaha . pape hal , kteorg post je dekat blog ni okay . setiap post akan dilabel nama (: tak puas hati dgn kami boleh hubungi kami bilabila masa je okay (:

new blog


new blog :)
 
Copyright 2010 world speech :). Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase