Wednesday, July 21, 2010

20/7/2010

erh , smlam aq kesakitan dekat sekolah . hahah , aq merengek2 dlm clas and , dkt sklh ,

smpai ler munth2 , haiyo . nsb baik encik zaidi snggup , amik aq . hahah , mlu gile dkt sklh smlm . tpi ptg 2 aq seht skit . and besiap2 la nk pegi tusyen . tpi sblm 2 , aq snggah mcd . nk meng-online pny fasal . hahah

ohye , aq tesermpk kwn aq . tgah ber-dating . hahha , siap nk cover2 muke plak dorng . hahah , akhrnye dorng pun menyerhkan je la diri msng2 .

tp , pade 21/7/2010 . aq bekejunjung ke sklh . and msuk dlm clas . dorng blh bantai ckp aq ponteng ! pale hotak dorng . aq dh tesekse smlm . erh , lmpng lju2 tau la . memandai je ckp aq mcm 2 . x pecaye tny la encik zaidi aq . hahah , 2 je untk hri ni , hee :)

Saturday, July 10, 2010

beat ! grrr

sakai la,

mcm mane blh kalah ni GERMAN . memalukan , hbs aq kalah dgn syaf . aduh , le aq mcm ni ! syaf , xkan la kau xd hati . lupekn je la beat kite eh :)

hahahha , 2 je . sikit kan :D

cerita SYAFAIDA c(;

hari khamis , 8 july (: balik sekolah naik motor , ateh amek , express gile . balik , mandi siap siap , pkul 2.00 p.m. keluar rumah pergi mines ( jalan kaki je ^^ ) nak teman aida jumpa kakak kesayangan dia tu , nonie c(; dia jumpa kejap je , then dlm pkul 3 mcm tu , bermula lah operasi mencari baju untuk si DIA (; punya susah eh nak cari , cerewet punya aida , HAHA xD akhrnye jumpa jugak satu bju ni , agak lawa lah , then aida pun amek lah baju tu yg berharga RM something something , hehe (;

Perut dah mula berbunyii , kami sgt lapar -.- then pergi lah ke maulana . aku mkn nasi putih dgn ayam madu ;D plus milo ais , aida pule Maggie goreng plus jus tembikai , hehe . lepas tu , tibe tibe kteorg teringat KENANGAN waktu dulu dulu , waktu kami bersama mereka (: terbahak-bahak kteorg gelak kat maulana tu , paling tak tahan waktu cerita pasal hingus tu lah , HAHAHA , haduh gulingguling kteorg gelak (; then cerita pasal mandi kolam lah , tgk wayang cerita UP lah , macam macam lah c(; haha , kebetulan pulak , mamak tu on TV , SPAIN vs JERMANY , ( ulangan punya ) time tu pulak lah spain jaringkan gol , menjerit aku kat maulana tu , ( sifat semula jadi ) HAHAHA , sungguh memalukan , dah lah kteorg berdua je perempuan kat kedai mamak tu c(; mamak tu pun join kteorg gelak , haduh , hahaha xD

Then kiteorg rasa dah lama sgt kteorg bergelak ketawa di maulana tu , ada dlm satu jam kot , hahaha . kteorg pun berangkat lah , Pastu tibe tibe rasa nk jalan kat heritage and tasik mines tuu , wahhh :O lawa agile eh ! baru kami SEDAR ! haha , bpk lah tenang lepak dekat situ , sunyi je , and permandangan yg cantik . ada pulak angsa warna hitam , lg lah kami teruja , hahaha . ape lg kami pun snap snap lah kan c(;


* angsa hitam (;




* aida (:



* syaf (:


Then lepak kat tasik tu , pastu jejaln , lepak pula di terowong , gelak gelak sampai tak ingat dunia , rupanya dah pkul 6.30 p.m. terkejut kami , HAHA (; then kami pun balik dgn cara salam yg baruu , yeahhh , tak boleh bela gile , hahaha ;D


The end , good bye (:

oh SCHOOL (:

yeah , sekolah ? hum , no coment , hahaha ;) oh minggu ni , isnin hingga jumaat , bersamaan dgn 5-9 july , hanya 2 hari je aku datang , iaitu hari selasa and khamis , HAHA , teruk nye kau syaf
-.-

isnin - tak dtg sebab , um , urgh , entah lahh , HAHA ;D


rabu - hari ni , hari terbuka , tiada siape yg boleh datang .

abah : meeting di sabak bernam .
mak : ada di indonesia .
along : sibuk dgn kerja dia di clinic .
angah : jangan harap -.-
alang : dia di bangi ,
ateh : umm , tak terfikir pulak , HAHA c(;

abah siap ckp " abah tak boleh dtg , meeting , ada ape hari terbuka tu ? takde pape pun kan .( waktu ni abah tgh bad mood , penat baru balik dr kedah ) " , haha , abh ni , lawak je , relax lah . malam sikit tu , tetibe abah tanya ,

abah : eh , minggu dpn , boleh abah jumpa chegu awak ?
saye : hah ? buat ape ? hari terbuka besok , bkn mgu dpn .
abah : lah , besok kan abah takde . abah nk jumpa jugak chegu awak , nak tahu perangai awak mcm mana , baik ke nakal ke entah entah awak ni byk main . ( sambil memegang kepala saye dan ketawa kecil )
saye : hehe , ape lah abah ni , suka hati je , entahlah , mana saye tahu . (:

HAHAHA , sengal lah abah niee c(; act , abah nk sangat jumpa chegu , tp tidak bersekempatan , kesian abah , hehe . abah call je lah chegu , haha . abah tak tahu pulak attitude anak bongsu dia ni dlm kelas yg suka tidur , makan , menyanyi , melalak dgn jiran dia , si enot , HAHA , gelak gelak sana sini . esh esh , and kehadiran yg sgt teruk -.-


jumaat - tak dtg sebab along kejut pkul 8.00 a.m. , HAHA , gile ke ape ? memg aku nk pegy sekolah lepas pkul 8.00 a.m. , dgn takde org yg nak hantar nyee -.- and dgn bju yg tak gosok lg , buku tak kemas lg , haiyoo =.= kang aku dtg lambat , ada pulak yg ckp aku PUNCA kelas tu kan kan
-.-



bye bye (;

SPAIN VS JERMANY ! ;D



Woahhh ! SPAIN menangg , caya lah lu spain ! I love you lah ! (; padan muka JERKmany , berlagak lagi , HAHA , maaf , saye peminat setia SPAIN (: oh oh , dan BRAZIL juge , hehe . untuk spain vs jermany nie , aku ada beat dgn aida , ( aida sokokng jermany , aku ? of cause SPAIN lahh . BF aku kan main untuk spain kan , si TORRES tu , HAHA , perasan sendiri xD ) .

Beat aida : kalau spain kalah , kau mceg DIA , ajak tgk wyg (: haha
Beat syaf : kalau jermany kalah kau pergi jumpa DIA , ckp I LOVE

YOU depan depan , hahaha

Malangnye , SPAIN menang lah aida ! hahaha , padan muka kau , sape suruh beat dgn aku , hehe . tak sabar aku nk tgk kau ckp kat dia , DEPAN DEPAN eh , hahaha ;D

jom kita tengok FINAL WORL CUP ramairamai ! SPAIN vs NETHERLAND , 12 july 2010 , 1.30 a.m, ehh 12 july , hehe

GO SPAIN , YOU CAN DO IT ! YEAHHHH ;D

TORRES (;



Saturday, July 3, 2010

shopping shopping :)

yeah ,

penat gile eh , shoping td . hahah , aq pi sorang2 . bahagie jugak hdop aq , hahhaha kesian biyy aq xdpt ikot , 2 la aq call xnk angkt . (syafira) , hahah . lepas 2 membebel , ckp x ajak la . haiyo , eh , td pi GARDEN . mk aq blh , bantai beli PHONE . jelez je aq , argh . tgu la , LOLLIPOP aq kua . heee , eh . td aq bli bju dkat ROMP , rmai gegile orang . sumpah mcm SARDIN aq dlm kdai 2 .

eh , sblm 2 dkt GARDEN . aq tgah jln2 dgn NENEK TERCINTE aq . then , ad mamat ni sengeh2 , xtau ape mslah dy . aq dgn nenek aq pun , gelak je . ceehh , ad hati nk NGORAT ! im taken k , hahahah . setie dkat SYAFIRA aq . geh geh geh . hahahha

Friday, July 2, 2010

mak ! ): kene tinggal lg ,

): mak tinggal aku lg , humm . besok mak kene g bandung , indonesia . abng li nak kahwin dekat sana , ( sakai kahwin gan org indon -.- , org malaysia punya belambak ) mak pi sana selama seminggu , haduh , tak terurus lah aku seminggu nie . besok dekat airport tu mesti banjir punyaa lah , haha c(; dengan tgh demam nye lg , haduh , mesti rinduu mak nanti ):

nanti sape nak buat milo ); tak minum milo lah aku jwb nyee , ( anak mak ) hahaha . aduh , mak take care tau dekat sana , yg penting jaga kesihatan tu , jgn nakal nakal , haha . kalau ada org kacau mak , kasi karate sama dia ! berani kacau mak aku , haha , over lah aku niee :D ohye dgr cerita kat bandung sana banyak seluar jeans , ape lg , tempah r dekat mak , hahaha . last word , SAYANGGGG MAK ! :D
 
Copyright 2010 world speech :). Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase